Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Witam nowa mamusie Super ze posluchalas i sie odezwalas hihi
Aga jak to chyba jakas inna jeste..ale nie chce ze mna gadac ten program co podalas
Sciagnelam go i utknelam... nawet filmik nie chce mi sie tam otowrzyc ehh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Właśnie widzę brzeg tej wyspy z mojego okna co prawda zamglony ale co zrobić, taka pogoda
Natalia 1625 rodzisz w Bergen tak?
Ja jestem tu pod opiekom położnej i lekarza od samego początku ale teraz dopiero załatwiamy łączenie rodzin i numer stały dla mnie dlatego nie moge jeszcze wszystkich wyników zrobic a z Polski mi nie akceptują wszystkiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia suuuuper,ze kaszel Idzie juz prawie minał-oby calkowicie znikl
Jesi chodzi o przekluwanie uszu to moje obie corcie mialy przekluwane uszka pistoletem u kosmetyczki jako prezent na pierwsze urodzinki-ale juz pisalam o tym zanim sie zorientowaly to bylo juz po strzalach w uszko i odrazu byl wraz ze strzalem zakladany kolczyk-fajna i szybka sprawa.Jak sie uszka podgoily to wyjmowalam te kolczyki od kosmetyczki i wymienialam na zlote Obu corciom uszka goily sie szybko i bez komplikacji
Ja bedac dwa razy w ciazy z corciami mialam piekna cere,gladziutka,zdrowa a wlosy ktore mialam wtedy do pasa blyszczaly,ladnie sie ukladaly a i paznokcie mniej mi sie lamalyZa to teraz jak bylam w ciazy z synkiem to poprostu szok przezywalam spogladajac w lusterko-od czasu do czasu mialam na twarzy pryszczolandie,wlosy jak siano bozonarodzeniowe a paznokcie jakby po nich traktor przejechal Slowem gdyby nie cud kosmetyczny zwany podkladem to chyba bym zalamke strzelilaDopiero co mi doszla cera do stanu sprzed ciazy a tu powrot do przeszlosci bo jak zaczelam brac od kilku dni tabletki anty to znow na czole zaczynaja mi broic niewielkie krostki-hehI znow sie musze przeprosic z podkladem No ale w zyciu zawsze tak jest,ze COS ZA COS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Kalba - zalezy jakim pistoletem przebijane bo jak tym co tak strzela glosno to sie pewnie moga wystraszyc, nasza miala tym bezdzwiekowym i nawet nie wiedziala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ewelinka z tym zdjeciem to jest tak,ze musi miec 500 KB zeby mozna je bylo dodac tu na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
teraz to aż dwa razy dodałam musiałam troszkę pomysleć hihihi spagetti raczej smakowało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ewelina jaki przystojniak hoho
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kasiar12 jak spojrzalam na Zuzie na tej foci to mi sie przypomnialo jak moje dwie corcie zaczely sie bawic w kuchni gdy ich tatus spal po nocnej zmianie.Obudzilo go to,ze bylo w domu za cicho.Wstal,wszedl do kuchni a tam na podloge obie corcie wysypaly make ktora dorwaly z szafki,wlaly do niej wode i pierogi robily Jak wrocilam z pracy i zobaczylam go na kolanach szorujacego podloge z ciasta to myslalam,ze padne ze smiechu Do tej pory jak sobie to przypomne to mam banana na buzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ewelinka synus pierwsza klasa przystojniak I ma taki sam kolor oczu jak moj GabisSLODZIAK!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok